sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Faniprojekti

Viime kesänä eräät Poets of the Fall-fanit saivat idean faniprojektista. Tavoitteena olisi tehdä iso banneri, joka koostuisi pienistä kangastilkuista, jotka fanit ympäri maailman koristelisivat. Tilkku pitäisi olla cd-levyn kokoinen ja siihen saisi piirtää, kirjoittaa tai muuten taiteilla terveiset bändille. Itse osallistuin tällaisella tilkulla.

Kangas on vanhasta valkoisesta t-paidastani, johon ensin piirsin kangastussilla Carnival of Rust-sydämen. Sen jälkeen kirjoitin terveiseni ja foorumi-nimimerkkini samaisella tussilla. Se kuitenkin kaipasi vielä jotakin ja sain idean.

Carnival of Rust-musiikkivideon alussa on kuu. Itselläni on samannäköinen kuukoriste, jonka olen saanut monta vuotta sitten eräältä kurssikaveriltani. Käytin sitä maskina ja suihkutin kankaalle oranssia glimmer mistiä. Sitten se olikin valmis.




Alkuperäisen idean äidit toimittivat bannerin bändille 31.3.2012. Projektilla on myös oma sivustonsa, jossa voi nähdä kaikkien osallistuneiden palaset läheltä:
http://bannerproject.potfmedia.com/

Tässä koko banneri, kuva Poets of the Fallin twitteristä.

Translation: My banner piece individually and as a part of the whole. I used fabric marker and glimmer mist.

maanantai 23. huhtikuuta 2012

7 years of joy & love

Tämä on ollut pidemmän aikaa työn alla ja sain sen vihdoinkin valmiiksi. Tähän sopii hyvin aiheeksi Inspiroidu-blogin haaste numero 098 Fanitusta ja idoleita:

Mikä TV-sarja naulitsee TV:n ääreen? Minkä elokuvan olet katsonut kymmeneen kertaan mutta et koskaan kyllästy? Mikä bändi sai kaiken seinätilan huoneestasi? Nuoruuden idoleita, aikuisiän sankareita ja viikottaisia lempparisarjoja. Niistä on tämän viikon Inspis tehty!

Vaikka haasteteksti on vuodelta 2010, mikäänhän ei estä tekemästä vanhojakin haasteita :)
Poets of the Fall-bändi on kuulunut elämääni vuodesta 2005 eli 7 vuotta. Keikoilla on tullut käytyä hurjan monta kertaa, olen seonnut jo laskuissa. Taitaa mennä jo ehkä viidessäkymmenessä kerrat. Jokainen keikka on elämys eikä kyllästymistä ole näköpiirissä.

Ulkomaillekin poikia katsomaan on tullut lähdettyä, kerran olen ollut Berliinissä ja kerran Tukholmassa. Berliinin keikalta onkin peräisin Markon ja Ollin nimmarit keikan mainoksessa. Leiskassa on keikoilta ostettuja tarroja sekä pinssi, kuva on otettu Seinäjoen akustisen keikan jälkeen 5.5.2005.

Translation: Poets of the Fall has been part of my life since 2005 and there is no end in sight.