perjantai 19. elokuuta 2011

Geek superheroes



Inspiroidu 172: Supersankari

Nyt voi ikuistaa oman supersankarinsa! Ketä olet itse ihaillut ja pitänyt supersankarina? Entäpä lastesi näkökulmasta, kuka on heidän supersankarinsa - ehkäpä jokin sarjakuvahahmo? Vai saatko itse toteuttaa supersankarin virkaa sininen viitta päällä? Siirrä supervoimat paperille ja toteuta varsin sankarillinen työ.


Wil Wheaton ja Felicia Day ovat geek-esikuviani. Wil kirjoittaa romaaneja, pitää blogia, twiittaa, pelaa, tekee äänikirjoja omista ja muiden teoksista, suunnittelee t-paitoja, näyttelee genresarjoissa ja on pirun hauska.

Felicia Day käsikirjoittaa ja tuottaa omia webbisarjoja, näyttelee genresarjoissa, bloggaa, twiittaa  ja vapaa-ajallaan pelaa ja lukee scifiä & fantasiaa.

He ovat parhaita ystäviä mutta eivät seurustele keskenään, Wil on onnellisesti naimisissa. Kyseinen kuva on heidän roolihahmoistaan the Guild-webbisarjasta, Codex ja Fawkes. Taideteos on tehty sarjan erästä jaksoa varten.

8 kommenttia:

  1. Oi hitsit miten hyvä aihe! Felicia Day on kyllä kans yksi minunkin suosikeista, pääasiassa The Guildin myötä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anski, kiva kuulla! The Guild on kyllä ihan loistava <3

    VastaaPoista
  3. oho, ihan vieraita tyyppejä, mutta mielenkiintoisen kuuloista. noi nappikoristeet on ihanat!

    VastaaPoista
  4. maikko: Kiva, että on mielenkiintoista :) Wil Wheatonin tunnetuimmat roolit ovat lapsena Stand by me-elokuvassa sekä teininä Star Trek: the Next Generation-sarjassa. Olen itsekin ihastunut noihin nappikoristeisiin! :)

    VastaaPoista
  5. Itselle tulee kyllä Wheatonista nykyään ensimmäisenä mieleen The Big Bang Theory xD

    Kiitokset paikasta blogrollissa =)

    VastaaPoista
  6. The Big Bang Theory menee sekin genre-yleisölle suunnattuihin sarjoihin ja Wil on siinä vain muutamassa jaksossa. Jos ei ole seurannut ollenkaan miehen tekemisiä eikä genresarjoja niin noiden kahden nimen mainitseminen saattaa sanoa jotain. Star Trek on kuitenkin niin iso ilmiö, että sen nyt olettaisin olevan tuttu sellaisillekin, jotka eivät genresarjoihin muuten ole tutustuneet.

    Ja ole hyvä :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on sulle blogissani tunnustus :)

    VastaaPoista