torstai 8. joulukuuta 2011

Sanakirjasta

Inspiroidu 188: Ote sanakirjasta

Valitse sanasi ja ryhdy skräppäämään! Nyt keskitytään sanojen avaamiseen, ei kääntämiseen. Skräppää mielenkiintoisesta sanasta, määreestä tai käsitteestä. Kopioi sivistyssanakirjan sivu tai kuvaa sopiva kohta lainakirjasta. Valitse sana ja selitä!

Käytin tässä Jussipaidan värejä ja kuvioita, koska sanakin on pohjalainen. Toinen digileiska jo! Tämän tekeminen sujui jo paljon vaivattomammin, vaikka aikaa sain tähänkin uppoamaan. Tehty myös templaten pohjalta. Napit ovat pixelscrapper.comista, Eurostamp brad 12.

Blogger ottaa taas aivoon. Skräppäyksessä näkyy, että harmaan paperin alareunassa olisi turkoosi reunus. Sitä ei oikeasti ole siinä. Latasin ensin kuvan, mihin se reunus oli unohtunut, mutta poistin sen kansiosta ja latasin tilalle kuvan, jossa sitä ei enää ollut.

En vaan tiedä minne bloggerin taikamuistiin se eka kuva on mennyt, sillä se näyttää edelleen sen reunan vaikka lataamassani kuvassa sitä ei ole. (Tosin kun kuvan klikkaa isommaksi, se näkyy oikein)

5 kommenttia:

  1. kiva sivu! sana ja jussipaitamainen tunnelma on kyllä hauskasti yhdistetty :)

    VastaaPoista
  2. Jussimeiningit ja kissamaisuus yhdistetty kivasti, hauska sivu!

    VastaaPoista
  3. Ihana teema ja suloiset kissakuvat :)

    Mulla ei muuten ainakaan näy kuvissa turkoosia reunaa, eli onkohan ongelma korjaantunut.

    VastaaPoista
  4. sannika: kiitos, mukava kuulla että se oli toimiva idea :)

    Anski: Kiitos :) Kuvat on ottanut avomieheni, kahdella eri vierailulla. Hyvä juttu jos ei reunaa enää näy, se saattaa olla myös ihan vaan oman koneeni cache-ongelma.

    VastaaPoista