keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tyhjä taulu

Skräppihetket haaste 3:
Valmistusmateriaalian voit käyttää VAIN VALKOISTA/VAALEAA paperia ja/tai kartonkia.
Sinä voit työstää, muokata tätä valkoista materiaalia miten haluat: gessolla, maalilla, leimalla, suihkeilla, liimalla, tehosteaineilla, maskeilla, .... Jos haluat käyttää koristeita - niin sinun pitää tehdä ne itse paperista tai pahvista. Anna ajatuksesi lentää ja katso mitä syntyy!
Huh, tämän kanssa tuli kiire! Ensimmäinen reaktio oli haasteen nähdessäni: apua, en osaa, ei ole välineitä, ei tule mitään! Mutta tällä viikolla löysin niin ihania tarvikkeita Belles Scrapbooking-liikkeestä, että oli ilo tuhertaa ja nähertää :) Aloitin siis valkoisesta pohjakartongista, johon suihkuttelin maskin läpi vihreää mustetta (Color Wash: lettuce). Reunoihin sotkin antaumuksella pähkinämustetta. Valkoiselle vesiväripaperille suihkutin patina glimmer mistiä ja lettuce color washia sekä leimailin siihen sinisellä musteella perhosia. Lopun paperista vedin ystävältä lainatun vekottimen läpi, joka teki paperiin aaltopahvikuvion.

Leimailin perhosia vielä valkoiselle paperille ja leikkasin ne siitä irti. Toisen valkoisen paperin suihkuttelin harvest orange glimmer mistillä, leimasin ympyrän ja tekstin ja leikkasin kuvioleikkurilla sydämiä. Valkoisen tägin mistasin niin ikään ja leimasin siihen sulan. Lintu on leimattu mistatulle pahville, leikattu irti sormiveitsellä ja kiinnitetty harvest orangella mistattuun paperiin. Minijournalingin takana on valkoinen tapettipaperi, joka on suihkuteltu color washilla. Perhoset, sydämet, lintu, journaling ja ympyrä on kaikki kiinnitetty kohotarroilla.

Otsikko on tehty tussilla, ääriviivat kirjaimiin tein aakkostarra-arkin tyhjien kolojen läpi. Kuva on otettu kätköilyreissulla sammakkoperspektiivi-kuvahaastetta varten. 

Normaalisti saan yleensä sivun valmiiksi illassa, mutta tähän tuhraantui kolme iltaa. Mutta kivaa oli!

4 kommenttia:

 1. Upean runsaan leiskan oot saanut tehtyä, ei tosiaan uskoisi että on käytetty vain pelkkää valkoista paperia, löytyy niin paljon eri yksityiskohtia ja tekniikoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Oli kyllä mahtava haaste, se sai poistumaan omalta mukavuusalueelta ja kokeilemaan eri tekniikoita <3

   Poista
 2. Upea! Eipä uskoisi, että tausta on ollut valkoinen;) Ja onnea voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Olisi ollut kiva ottaa eri työvaiheista kuvia, mutta kun töiden jälkeen illalla skäppäili, ei vain jaksanut.Viimeisenä iltana oli paniikkikiire, kun leiska vaan vaati lisää ja lisää elementtejä ja aika meinasi loppua :D

   Poista