keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

10 parasta syytä geokätköillä

Hurahdin geokätköilyyn avomieheni kanssa kesällä 2008. Siihen meidät tutustutti miehekkeen ystäväpariskunta joka oli harrastanut lajia jo pidemmän aikaa. Ihan ensi metreillä se oli selvä, uusi yhteinen harrastus oli löytynyt! Aika usein meillä jopa sattuu olemaan kamera mukana kätköilyreissuilla, ainakin vähän kauemmaksi lähtiessä. Lisää skräppäystä aiheesta on siis luvassa. Lisää tietoutta lajista suomeksi:

http://www.geocache.fi/

ja englanniksi:
http://www.geocaching.com




Taustapaperi on Fancy Pantsin Sophisticated, sininen paperi, journaling-lappu sekä nauhat Tiimarista. Chipboard kuviot ovat Scenic Routen Travel-sarjaa. Kirjaintarrat American Craftsin Patchwork Aqua.



Journaling-paperiin on käytetty kotimaista kierrätysmateriaalista tehtyä AA-leimasinta sekä Pretty Colorin pigment stamp padia.



Tässä on näkyvissä alkuperäinen kuva. Kun se tulostettiin valokuvapaperille, tulostimesta loppui punainen väri, joten tulosteesta tuli hieman enemmän sinisävyinen kuin alkuperäisestä. Pidin siitä kuitenkin niin paljon että halusin käyttää sitä kuitenkin, jätin myös ylös rannun, jossa oli vielä kaikki värit tallella. Taiteellista niinku! :)

7 kommenttia:

  1. Vakuuttava lista, varsinkin kun olen jo vuosia harkinnut geokätköilyn kokeilemista. :-)

    Tasapainoinen sivu ja kerrassaan mainio valokuva!

    VastaaPoista
  2. Voin suositella sitä lämpimästi, se on hauskaa ja erittäin koukuttavaa puuhaa! Myös hyvin monille kätköille voi ottaa lapset mukaan, kätköissä on usein lapsille sopivia vaihtotavaroita ja on niitä ihan suorastaan lapsiperheille suunniteltujakin kätköjä. Ja toisaalta on myös pelkästään aikuisille sopivia kätköjä, jos haluaa haastaa itsensä fyysisiin suorituksiin kallioilla ja muilla vaarallisilla paikoilla.

    Kiitos paljon kommenteista, oli kiva saada sinulta kehuja etenkin kun tykkään sun töistä valtavasti :)

    VastaaPoista
  3. Jee muitakin kätköileviä skräppääjiä! Mä kanssa innostuin siittä tänä keväänä ja jokunen sivu on tullut tehtyä...

    http://manssu.vuodatus.net/blog/2587145/keokatkoilya-ja-skrappaysta/

    VastaaPoista
  4. Jeeee, kivaa! Hienoa että on muitakin kätköileviä ja skräppäileviä ihmisiä :)

    VastaaPoista
  5. Minä tartuin heti kommentoimaan tätä koska olen kätköilystä kovin kiinnostunut, ja täällähän oli muitakin kommentoijia samoilla linjoilla =) Odotan vaan että lapset kasvaa sen verran ettei niitä tarvitsisi kanniskella.
    Odotan innolla aiheesta lisää leiskoja.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Kuutar kommenteista. Kyselit niitä papereita passikuvaleiskasta. Nettiä selailemalla löytyi vastaus eli käytin siis daisy d's papereita http://www.franticstamper.com/daisyds-fall.htm

    VastaaPoista
  7. Ranu: onpas meitä paljon, tosi hienoa! Toivottavasti pääset(te) pian kokeilemaan :)
    Lisää leiskoja on kyllä tulossa ja tehtynäkin jo, kunhan saisi aikaiseksi valokuvata niitä.

    manssu: Ole hyvä ja kiitos :)

    VastaaPoista