keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kolmikko

Inspiroidu #115
Skräppää oma kolmikkosi. Kolmen lapsen äiti tietää todennäköisesti heti mistä skräpätä, mutta trioksi sopii mikä tahansa kolmen sarja. Trion ei tarvitse tarkoittaa välttämättä kolmea valokuvaa, se voi olla myös valokuva kolmikosta yhdessä. Käytä mielikuvitusta, sillä trio voi olla melkein mitä tahansa!






Runo on ihan itse luotu, muutama vuosi sitten kirjoitettu. Sen nimi on Morpheus. En ole ihan täysin tyytyväinen käsialaan tai tussin jälkeen, mutta näillä mennään :) Kuvassa on minä ja kaksi ystävääni.

Taustapaperina on Cosmo Cricketin Fleuriste: Maize, journaling-lappu sekä once upon a time-lappu ovat saman sarjan journaling kortteja. Yksivärinen paperi on Tiimarin kuviopaperisarjasta, kirjaimet Skräppäyksen käsikirja-kirjasta, napit edelleen reilun kaupan erikoisliikkeestä.

(Kolmikko on muuten mielestäni kauniimpi sana kuin trio. Se sopii enemmän suomalaisen suuhun sekä muistuttaa vähän kolpakkoa, joka on mielestäni kaunis sana:)

6 kommenttia:

  1. Kiitoksia, kiva että tykkäät :)
    Pitääpä tehdä kommenttivierailu takaisin!

    VastaaPoista
  2. Upea kuva, ihanat värit ja kaunis runo :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja Kumarrus kommentistasi Pia! :)

    VastaaPoista
  4. Oi mikä runo ja tunnelma, ja näyttää kivalta miten runo on kirjoitettu kortille, rivejä päällekkäin, isompaa ja pienempää... kuin runonlausuntaa kirjoitettuna!

    VastaaPoista
  5. Kiitos ihanasta kommentista Puuhapetenvaimo :) Siitä tuli hyvälle mielelle, etenkin kun mulle oli tärkeää saada runo rivitettyä juuri oikein :)

    VastaaPoista