perjantai 23. heinäkuuta 2010

Iso kuva työn taustana

Inspiroidu #116: Valokuvien päällekin voi liimata koristeita, niihin voi kirjoittaa ja niiden päältä voi vaikka ommella. Tässä haasteessa on tarkoitus käyttää koko sivun peittävää valokuvaa, mahdollisuuksien mukaan tietenkin. Jos et ehdi tai halua teettää suurennoksia eikä valokuvatulostinta ole, harkitse mustavalkoisen kuvan tulostamista tavallisella tulostimella tai suurenna jokin valokuva kopiokoneella. Ehkä haluat käyttää jotakin mainosta tai julistetta työn taustana? Ole luova ja käytä mielikuvitusta vaikka et valokuvasuurennosta omistaisikaan. Muista myös se, että aina ei tarvitse skräpätä kovin suuressa koossa. Keksi ratkaisu!




Aihetta pitää varmaan hieman selittää :)Inspiraationa teksteille on siis ollut Neil Gaimanin kirja the Graveyard Book, joka kertoo pojasta, joka varttuu aikuiseksi hautausmaalla kuolleiden ihmisten kasvattamana. Siihen siis There's no place like home viittaa. Olen suorastaan fanittanut Neil Gaimania jo monta vuotta ja kuten hänen muistakin kirjoistaan, tykkäsin Graveyard Bookista valtavasti.


Taustapaperina on Prima Marketing Incin Rebellious Collectionista "How I Roll". Vasemmalla puolella kuvaa on Cosmo Cricketin Souvenir boordi,kirjoituskortti on Cosmo Cricketin Fleuriste sarjasta. Kirjaimet ovat Skräppäyksen Käsikirjasta ja raaputustarrat ovat malliltaan Fancy Pantsin French Market. Tämä oli ihka ensimmäinen kerta kun kokeilin raaputustarroja ja sen kyllä näkee...No, jatkossa tietää raaputtaa kovemmalla voimalla. Kuva on jo montamonta vuotta vanha, siihen aikaan mulla oli vielä etuhiukset :) Sen on ottanut P.R ja puku oli lainassa S.F:ltä.




3 kommenttia:

  1. Heh, samasta arkista mullakin siirtokuva tässä haastesivussa :) Hieno sivu, ja sen selityskin on niin hyvä, että se olisi kiva lukea itse sivusta!

    VastaaPoista
  2. Hih, se on hyvä arkki, paljon kauniita kuvia :)
    Kiitoksia kommentista :) Jätin nyt tällä kertaa journalingin pois kun mun makuun sivu olisi tullut liian täyteen tavaraa jos sen olisi vielä laittanut. Voihan sitä tehdä jälkeenpäin piilojournalingin vaikka kuvan taakse...

    Neil Gaimanin töistä on suunnitteilla (ja tulossa jossain vaiheessa) toinenkin leiska, siihen sitten tulee varmasti itse työhönkin se tarina :)

    VastaaPoista
  3. Hiphei,

    laitatko mulle sähköpostiosoitteeseen osoitteesi? Täältä lähtisi arvontapalkinto sinnepäin :D annakaisa.juhola@gmail.com

    Pinjami

    VastaaPoista