keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sammakkoperspektiivi

Jee, inspiksessä on nyt myös valokuvaushaasteita, mahtavaa!

001:Vie kamera lähelle lattiaa. Sen sijaan että kuvaisit kohdetta omasta perspektiivistäsi, kuvaa se sammakon silmin! Samat asiat saattavat näyttää aivan erilaisilta eri perspektiivistä katsottuna. Tee kuvauskohteestasi mielenkiintoisempi ja laske kamera vaikkapa vastaleikatulle nurmikolle.


Olimme eilen kullan kanssa kätköilemässä, kun Tampereen liikennepuistoon oli tullut uusi purkki. Pitihän se kamera ottaa mukaan ihan tätä haastetta varten ja olikin hirmu hauskaa maata keskellä tietä ottamassa kuvia :D Nämä kuvat toki päätyvät skräppäykseenkin, kätköreissuja on aina kiva dokumentoida. Tämä eka on mun suosikki, mutta oli pakko laittaa pari muutakin mukaan. Toisesta kuvasta tulee mulle Terminator kakkosen loppu mieleen ;)
Ja bonushassutuksena oli pakko laittaa tuo viimeinen mukaan, haasteen teemaan sopivasti :)






5 kommenttia:

  1. Jippii!!! kätköily on ihanaa! Minä kuulin siitä vasta pari viikkoa sitten ja no, siitä lähtien olenkin kätköillyt ahkerasti :). Tänäänkin oltiin ulkona muutama tunti ja etsiskeltiin. Hitsi kun ne jotkut vaan on niin vaikeita ettei meinaa löytyä millään! Sain eilen tehtyä ensimmäinen kätköilyleiskankin.. nyt kun vain saisi otettua siitä tarpeeksi hyvän kuvan niin saisin laitettua blogiin.

    Mutta tosi hienoja kuvia otit!!! Tuosta ensimmäisestä tykkään eniten :)

    VastaaPoista
  2. Niin on!!!
    Mahtavaa että olet innostunut siitä noin nopeasti :) Ja joo, joitain purkkeja saa etsiä monta kertaa kyllä ennen kuin ne antautuu. Kannattaa tarkkailla sitä difficulty-ratingia, se yleensä kertoo suht luotettavasti pitääkö varata enemmän aikaa vai löytyykö vaivatta.

    Ja jee, kätköilyleiskoja! Huh, joskus tuntuu että se leiskojen kuvaaminen onkin työläin prosessi koko skräppäämisessä, kun ei omista skanneria.

    Ja kiitos kehuista :)

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat!
    Multa on jäänyt vastaamatta Tankar-sivua koskevaan kysymykseen, sori! Avaimet on Tim Holtzin grungeboardia, pakkauksesta nimeltä Elements. Grungeboard-pakkauksia on myynnissä monissa suomalaisissakin skräppäysnettikaupoissa, toinen toistaan hurmaavampia paketteja. Ne on kyllä aika kalliita, mutta myös riittoisia.

    VastaaPoista
  4. Oikein onnistuneita kuvia saitkin retkeltäsi. :) Sammakko tosi sopiva ja hauska löytö.

    VastaaPoista
  5. Pia K: Kiitos! Ja kiitos kysymykseen vastaamisesta myös. Pitääpä laittaa korvan taa, ne avaimet ovat kyllä tosi hyvän näköisiä!

    TeeTee: Kiitos :) Alkoi kyllä hymyilyttämään kun se sammakko tuli vastaan :)

    VastaaPoista