sunnuntai 29. elokuuta 2010

Pirates, arrr!

Viime kesänä kävimme hakemassa parikin piraattiteemaista geokätköä. Ensimmäinen oli Aarrejärvi Hervannassa, joka on jo nyt arkistoitu ja toinen kätkö perustettu. Sen kuvauksessa jossain vaiheessa oli, että hyvää kätköilyonnea tuottaisi, jos kätkön löytäjät kuvauttaisivat itsensä kätkön läheisyydessä piraattitamineissa. Mehän sitten teimme työtä käskettyä.

Toinen piraattiteema löytyi Pirates of the Caribbean-kätkösarjasta Kangasalta. Kaikkiin näihin kirjoitimme loggauksemme tarinamuodossa.
Journaling-paperit on käsitelty pähkinämusteella ja keskimmäisen leiskan vihreä miekka on Finncon-reissulta, Sohwi-ravintolan purilaisannoksesta :) Kaikki kuvat on otettu itselaukaisimen avulla, kamera oli eväsrasian päällä puunoksaan viritettynä.

Kaikki vaatteet ja rekvisiitta on omista kaapeista, vanha larppaaja kun olen. Aarrejärvi-kuvissa näkyvä arkku on tosin kätköpurkki. Myös pitelemäni sauva on itsetehty (tosin puukeppi on ostettu),valmistettu Xenature-tapahtumassa (Xena-fanien kokoontuminen) vastaamaan Gabrielle-hahmon taistelusauvaa.






4 kommenttia:

  1. Huskoja kuvia kätköilystä ja tutunnäköinen kätkörasiakin on. Uusi aarrejärvi käytiin muutama viikko sitten hakemassa ja samana viikonloppuna tuli vierailtua kangasallakin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Voi että, pitäisi vielä ehtiä ennen kunnon kylmiä ilmoja sinne uudelle aarrejärvelle ja myös kangasalle Lord of the Ringsin merkeissä...

    VastaaPoista
  3. Wow! Ai että kätköilyyn voi liittää larppauselementtejäkin... voi kun olis aikaa kunnolla uppoutua tuommoiseen itsekin!

    VastaaPoista
  4. Juu, erilaisia teemakätköjä kyllä löytyy useampiakin, niin voi tehdä oikein kunnon seikkailuretkiä. Toivottavasti aikaa löytyy jossain vaiheessa!

    VastaaPoista