tiistai 10. elokuuta 2010

Ensimmäinen itsetehty geokätkö

Meidän ihka oma geokätkö julkaistiin yleisölle 26.9.2009 ja tarkoitus olisi tehdä tosiaan sarjaan lisää kätköjä. Koskapa tykkäämme scifistä ja Tampereesta niin halusimme tehdä kätkösarjan Star Wreck: in the Pirkinning-elokuvasta, koska se on scifiä, kuvattu Tampereella ja vieläpä tunnemme muutaman tyypin tekijäporukasta.




Kaksi ekaa purkkia on ostettu Clas Ohlsonilta, sähköosastolta. Ne on maalattu mustalla ja punaisella spraymaalilla. Musta on ainakin automaalia mutta siitä huolimatta maalipinta on kärsinyt aika tavalla ulkona. Pitää seuraaviin maalitöihin kokeilla vaikka pienoismallimaalia. Korpit on tehty stensilillä, joka on leikattu itse. Koska eka purkki piti tehdä uudestaan kun se oli varastettu, liimasimme kanteen vain itsetehdyn korppitarran.



Kolmas purkki on ostettu Kodin Anttilasta ja sen kannessa olevaan ikkunaan tulostimme korppilogon. Logikirja on ostettu reilun kaupan erikoisliikkeestä, Tasajaolta Tampereelta. Senkin kanteen kiinnitimme korppi-logon ja päällystimme kontaktimuovilla. Jokaiseen kätköön tehdyt vihkoset tulostettiin ja laminoitiin ja kiinnitettiin avaimenperärenkailla. FTF-palkinto oli omasta takaa, pitäisikin ostaa itselle se uudestaan omaksi. Magneetit purkkeihin on ostettu Clas Ohlsonilta ja kiinnitetty kuumaliimalla.

Taustapaperina on sama kuin edellisessä geopossuissa, Tiimarista siis. Aakkostarrat ovat American Craftsin Patchwork Aquaa, kehys journalingin ympärillä Graphic 45:n Renaissance Faire Frames Collectionista, kätkön koodin kirjaimet ja numerot Skräppäyksen käsikirjasta ja tähtikoriste vaihtotavarana eräästä kätköstä. Pitäisi jossain vaiheessa ostaa glue dotseja, niin sen saisi paremmin kiinni, nuo tarratyynyt näkyvät ikävästi sieltä takaa. Kirjoitukseenkin tuli pieniä typoja, mutta sille ei nyt enää voi mitään. Olen kuitenkin kokonaisuuteen tosi tyytyväinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti