perjantai 13. elokuuta 2010

Your own spa

Inspiroidu 119:

Vapaalippu voi olla kuvainnollinen tai ihan oikea paperinen lippu, joka mahdollisti kesän huvitukset perheen kanssa. Vai kaipaatko vapaalippua arjen pyörittämisestä? Jos voisit antaa ystävällesi vapaalipun jostakin urakasta tai ajatuksesta, millainen lippu se olisi?


Otsikko tulee väärin lukemastani lauseesta. Englannissa käydessäni näin eräällä seinällä mainoksen ja innostuin jo kun luin etä your own spa. Mutta pylväs peittikin sen lopun ja siinä lukikin your own space. Höh.



Lunastimme lahjakortin helmikuun lopussa tänä vuonna ja kylpyläviikonloppu oli ihana!Harmi vaan ettei siellä tullut kuvia otettua, mutta onneksi on tuo lahjakortti jäljellä.

Taustapaperina on Fancy Pantsin Wave, kirjaintarroina American Craftsin Patchwork Aquaa sekä American Craftsin Creamsoda Oliivi, chipboard-koristeet Scenic Routen Grafton boy ja journaling-paperit Fancy Pantsin All Fall-korttisarjasta. Turkoosi nauha on arpajaisvoittopaketista.

Kirjainten kanssa sai taas kikkailla, O:t ovat nolla ja kahdeksan, S-kirjain on myöskin kahdeksasta askarreltu. Viimeinen a oli miukumauku alunperin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti