torstai 7. lokakuuta 2010

Kuukauden kisa, lokakuu

KUUKAUDEN KISA LOKAKUU:

TÄRKEIDEN ASIOIDEN TASKU

Lokakuussa skräpätään tärkeitä papereita, salaisuuksia, kuvia tai muita asioita säilövä tasku. Kisan otsikosta huolimatta kilpailutyön ei tarvitse olla taskumuodossa, vaan mikä tahansa tasku, kuori, teline, muistitaulu tai kotelo käy. Kiinnitä huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

• taskussa (tai vastaavassa) tulee käyttää jotakin valokuvaa
• voit käyttää valmista pohjaa (esim. clipboardeja) ja tuunata sen
• työstä tulee käydä ilmi sen käyttötarkoitus esim. otsikon muodossa

Muista kilpailutyötä tehdessäsi, että skräppäyksessä oleellista on muistojen (sekä valokuvien) tallentaminen, joten tätä ideaa soveltaen tulisi kilpailutyökin toteuttaa. Skräppää esim. potentiaalista skräppäysmateriaalia säilövä pahvikotelo, kuittikuori, keittiön muistitaulu tai laskutasku.

Tämän kisan aiheen kanssa olin hetken aikaa hukassa. Kun en minä tarvitse nyt laskutaskua tai mitään muistitauluja. Mutta sitten rakkaallani välähti ja hän ehdotti tätä pienen pientä laatikostoa. Nappasin sen ihan hiljan mukaani, kun kävin kotikotona pohjanmaalla. Olen saanut sen jo pienenä tyttönä ja säilytin siinä koruja, hiusnauhoja ja Barbien kenkiä :) Nyt se on saanut uuden elämän pienen skräppisälän säilyttäjänä.








































Päällystin laatikoston kauttaaltaan aakkosteipillä, jokainen sivu on päällystetty erikseen. Pohjaan laitoin vähän lyhyempiä pätkiä, mitkä jäivät yli kun halusin laatikkoihin lukemaan sen, mitä ne sisältävät. Keskimmäiseen olisin halunnut "sälä"-sanan, mutta kun ääkkösiä ei teipissä ollut, päädyin sitten kamaan. Koska työssä piti käyttää jotain valokuvaa, valitsin siihen lähikuvan perhosesta, jonka rakkaani otti pohjanmaan reissulla. Lämmin syysaurinko oli houkutellut perhosen sisälle taidegalleriaan ja siellä se lekotteli portaiden viereisellä seinällä. Kuva on reunustettu kuviollisella nauhalla. Koristeina olen käyttänyt Cosmo Cricketin Everafter-pahvitarroja.

Toivottavasti tässä on tarpeeksi juttuja että se on kuukauden kisa-materiaalia. Mutta vaikkei olisikaan, olen siihen itse hyvin tyytyväinen ja se riittää minulle :)

6 kommenttia:

  1. Tosi ihana! Ainakin minusta siinä on tarpeeksi kaikkea. Ja laatikoissa on selkeät tekstit. Hienoa työtä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon onnenpuu! Kiva kuulla :)

    VastaaPoista
  3. onpas upean pirteä ja ihanasti kirjaimia paljastuu avattujen laatikoiden sivuistakin!

    VastaaPoista
  4. Kiitos maikko :) Muksuna vaaleanpunainen ja pinkki oli kova juttu, sitä piti olla kaikessa. Aikuisiässä ei enää, mutta oli tuo sen verran pirtsakka väri että se piti säästää, vaikkei se muuhun sisustukseen nyt ihan sovikaan :)

    VastaaPoista
  5. Hieno! Ja just hyvä että erottuu, antaa varmaan virkeyttä askarteluihinkin :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos Pia! Juu, erottuu kyllä hyvin ja tykkään kyllä sen kirkkaudesta. Pinta on myös hauskan tuntuinen kun siinä on sitä teippiä :)

    VastaaPoista