perjantai 8. lokakuuta 2010

Ruudukko


Inspiroidu 127: Skräppää ruudukko! Muodosta työhösi ruudukko pienistä valokuvista, erilaisista koristeista tai pienistä tarinalaatikoista. Pelaa työssäsi ristinollaa tai toteuta paperille pieni pelilauta!

Tähän leiskaan olen ottanut inspiraatiota eräästä mallityöstä, joka oli Skräppäyksen käsikirjassa. En ole suoraan kopioinut, mutta sen verran skräpistänyt että pitää mainita :)

Kaikilla koristeilla on takanaan historiaa ja tarinaa. Kuuamuletti on vanha kaulakoruni, joka on muistaakseni Kreikasta ostettu. Tähtikukka on luontoyrittäjäluokan kanssa tehdyltä luokkaretkeltä Virosta. Simpukat ovat ystäväni tekemästä helistimestä, rikkimenneestä koristenarusta.

Aurinkoamuletti on vanha rintaneulani, josta on lähtenyt irti yksi koriste. Iso nappi on vanhasta takistani, muut napit vaihtotavaraa geokätköstä. Sydän on veljeni häissä kilpailussa voittamastani imukuppikoristeesta ja punainen paperi myöskin geokätköstä löydettyä. Siniset ympyrät olen tehnyt musteella sekä kuplamuovilla. En nyt ihanihan täysin terävää kuvaa saanut otettua, pahoitteluni. Syytän kellonaikaa :D

4 kommenttia:

  1. Ihana tallettaa pieniä esineitä näin!

    Ja kiva, kun jaksat käydä kommentoimassa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marika. Juu, pysyy hyvin tallessa ne kun säilöö ne skräppäämällä :)

    VastaaPoista
  3. Hieno otsikko ja perhonen, ja ihanaa kun koristeet on merkityksellisiä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Pia :)Keräilijäluonne vähän kun olen, nurkista löytyy kaikenlaista pientä ja oli mukava kun sai niitä merkityksellisiä tähän talteen.

    VastaaPoista