sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Train train ... gonna bring my baby home tonight...


Tämän kesän Jyväskylän reissulta nämä kuvat, Finnconin jälkeen mutta ennnen kotimatkaa. Taustapaperikin on ostettu samalla reissulla.
Leiskassa oleva kellotaulu on omasta vanhasta kellostani, josta jossain vaiheessa kauan aikaa sitten lähti viisarit irti ja muutenkin se taisi toimia vähän miten sattuu. Olen sen saanut Kanadan-sukulaisilta kun olin pieni tyttö ja mielestäni se on tosi kaunis. Tähän työhön tuli omasta mielestäni vähän steampunk-tyyliä, jee :)


2 kommenttia:

  1. Mullakin on kellotauluja tallessa askartelukäyttöä varten :) Steampunk on kewl, ja nyt alkoi soida päässä Q-Stonen biisi Train train... gonna bring my baby home tonight... Hieno ja tosi hyvä sivu, kun sai mulle ajatuksia ja tunnelmia mieleen!

    VastaaPoista
  2. Oho, oltiin ihan samoilla aivoaalloilla! Leiskan otsikkoa miettiessäni mulla oli mielessä että pitäiskö laittaa siihen train train, mutta päädyin sitten suomalaiseen Juna-otsikkoon. No, nyt ainakin vaihdoin ton blogipostauksen otsikon :D Tykkäsin Train Trainista jo silloin kun se ilmestyi ja välillä se pulpahtelee päähän vaikka en levyä omista.

    Kiitos kommentista ja laulumuistoista!

    VastaaPoista