sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Pikkukakkuset


Tämä ja kaksi viimeisintä postausta ovat vähän vanhemmista töistä, nämä valmistuivat loppukesästä jo. Tämän tein oikeastaan inspiroidu-haasteesta 52: Rakkaudesta ruokaan:

Tallenna lempiruokasi ohje, häämenu, ensimmäisen äitienpäivän aamupala, mummon lihapullien salainen ainesosa tai aivan uusi ja samalla testaamasi ruokaohje. Journalingina voi toimia ruokaan tulevat ainesosat tai työvaiheluettelo. Kuvat voivat olla itse ruuasta tai yksittäisestä raaka-aineesta. Kuvituksena voi toimia aivan yhtä hyvin kuva ravintolan edustalta kuin kauppakassistakin. On hyvä muistaa myös se, että ilman valokuviakin voi skräpätä. Entä millainen olisi unelmien illallinen, mitä siihen kuuluisi?

Vaikka emme vegaaneja olekaan, käytämme niin harvoin kananmunaa, että oli ihana löytää muffinsien ( tai siis pikkukakkujen, koska ne on kuorrutettu) ohje, jossa ei tarvita kananmunaa. Ollaan tehty näitä jo kolme kertaa ja voi apua kun ovat hyviä! Eihän niistä nyt maailman kauneimman näköisiä tullut kun meillä ei ollut margariinia (eikä pursotinta) niin tehtiin kuorrute oivariinilla, niin siitä ei tule niin höttöistä että sen saisi nätisti. Ohje on kamomillan konditoria-blogista ja sen taustalla käytetty kukkaisa paperi on käsintehtyä reilua paperia, maailmankauppa Tasajaosta. Ja kuva leiskassa ei ole oikeasti noin vinossa, mun kokeilut kameran kanssa vaan ovat vähän mitä sattuu.

2 kommenttia:

  1. Hauskaa löytää oma ohje tällaisesta paikasta :) Onpa vain hieno!

    VastaaPoista
  2. Hih, mitenkäs sinä tänne eksyit? Kiitos vain kovasti aivan loistavasta ohjeesta <3

    VastaaPoista