torstai 9. syyskuuta 2010

Metsänhenkiä

Inspiroidu 123: Jossain tuolla kaukana
Kaukainen ystävä, haave lomasta ja kaukomaista, hamassa tulevaisuudessa siintävä ammattiin valmistuminen, ajatuksissaan ja haaveissaan eläminen tai kaukaisuuteen katsominen ihan muuten vain - jokaisella meistä on jotakin jossain tuolla kaukana.



Jossain tuolla kaukana on vielä metsä, jossa metsänhenget asuvat. Missä ihminenkin voi tuntea jonkin läsnäolon, joka muuttaa maailmaa paremmaksi.

Tiedän, tämä ei ole ihan siitä perinteisimmästä päästä aiheen tulkintaa. Tällä kertaa ei ole edes oma runo journalingina, vaan yksi lempparirunoilijani teksti. Matti Paloheimo on ollut pitkän aikaa suosikkini, pitäisi saada hänen runokirjojaan hyllyynkin. Kuvat on otettu Jyväskylässä monta vuotta sitten, kuvaajana toimi S.F.
Leiskan kuvaus meni vähän vinksalleen, oikeasti tällä kertaa elementit ovat jopa ihan suorassa, joka on mulle tosi vaikea juttu :D

Paperit ja lehdet Tiimarista, boordi on Scenic Routen Rockland-sarjaa ja isot alkukirjaimet Scenic Routea myös.


3 kommenttia:

  1. Ompas hieno väritys ja asettelu!

    Hienot kuvat ja teksti sopii hyvin kuviin!

    VastaaPoista
  2. Kaunis runo, hieno sivu! Saa mut muistelemaan erästä tapahtumaa, jossa itse toimin yhtenä metsänhengistä... täytyykin varmaan kaivaa vanhat kuvat esiin ja skräpätä niistä joskus :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Marika! Kiva saada kommenttia :)
    Kiitos Pia! Kuulostaa mielenkiintoiselta, ehdottomasti skräppäystä niistä, jään odottamaan innolla :)

    VastaaPoista