maanantai 20. syyskuuta 2010

Samanlainen mutta erilainen

Kuukauden kisa elokuu/syyskuu:

Valitse itsesi lisäksi joku toinen henkilö. Se voi olla puoliso, ystävä, lapsi, vanhempi, sisko tai veli, kuka tahansa. Toteuta kokonaisuus (sivusarja, minialbumi, taulukokonaisuus tms.) joka kertoo teidän samanlaisuudestanne sekä erilaisuudestanne.

Missä asioissa olette samaa mieltä, mitkä ovat yhteisiä kiinnostuksenne kohteita, mitkä asiat näette täysin eri tavalla ja mitkä näkemyserot ovat paitsi koetelleet, myös vahvistaneet keskinäistä suhdettanne.


Olenkin jo kolmas osallistuja, joka on tehnyt minialbumin tähän kisaan :) Ja tämä on vieläpä ensimmäinen valmistunut minialbumini. Toinen henkilöistä on siis avokkini, se oli jo alusta asti selvää. Mutta mietin pitkään, miten muuten tämän toteuttaisin.

Parisuhteellisesti ja muutenkin meissä on paljon enemmän samaa kuin erilaista, joten päädyin valitsemaan pienemmän siivun elämästämme puntariin. Pienen miettimisen jälkeen päädyin yhteen osa-alueeseen nörttikultuurissa, joka on tärkeä osa elämäämme. Kannen jätin tarkoituksella hyvin minimalistiseksi ja paperivalinnoissa tähtäsin retrovaikutelmaan. Tosi kivaa tätä oli tehdä! Kuvat saa klikkaamalla isommaksi, kuten aina :)









6 kommenttia:

  1. Hauska aihe!! Hymyilyttää väkisinki tälläästä, jokei ymmärrä koneista tuan taivaallista...

    Kiva ja selkeä toteutus!!!

    VastaaPoista
  2. Mahtava aihe! Hieno yhtenäinen kokonaisuus ja tuo retrohenkisyys toimii tässä hyvin :)

    Ah, Commodore 64! Mun sisäinen nörtti matkusti nostalgiatripille lapsuuteen :)

    Mä oon kyllä henkeen ja vereen konsolipelityttö, mun mielestä tietokoneet on muuta käyttöä varten :D Nykyään ei vaan oo niin aikaa enää pelailla :/

    VastaaPoista
  3. Haha, loistava nimi! Hauska mini ja tosi kiva, että olet sisällyttänyt siihen näin paljon tekstiä.

    VastaaPoista
  4. hyvä aihe ja hieno kokonaisuus! takakansi on mainio!

    VastaaPoista
  5. Tosi hieno! Hyvin valittu aihe ja siihen sopiva toteutus. Boyfriend-pahvitarrat sopii loistavasti aiheeseen, ja nimi ja takakansi on aivan oivalliset kumpikin :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanista kommenteista!

    Marika: Kiitos! Hih, ei kaikkien tarttekaan ymmärtää, mutta kiva että hymyilyttää :) Mut saa hymyilemään, että oot säilyttänyt leviäättekirjoittamisen taidon, itse puhun pohojammaan murtehella vaan kun käyn kotikotona, sitten se taas häipyy.

    Pikkuhelistin: Kiitos! Jeeee, toinenkin pelaajatyttö! Onneksi on tallella noita lapsuuskuvia missä näkyy C64 ja on se vielä tallessakin veljellä.
    Mä oon tosiaan vasta hiljan ymmärtänyt konsolipelien mahtavuuden mutta se olikin sitten kertarysäyksellä :)

    sannika: Kiitos :) Oli paljon asiaa aiheesta, helposti olisi tekstiä tullut vieläkin enemmän jos olisi mahtunut.

    maikko: Kiitos! Takakansi olikin ensimmäinen, joka valmistui :)

    Pia K: Kiitos! Piti oikein varta vasten tilata noita Boyfriend-tarroja, kun keksin mistä aiheesta tämän tekisin.

    VastaaPoista